BITCOIN ligger over et avgjørende nivå; HER ER DET Å SE TIL

  • Bitcoin og hele kryptomarkedet er fortsatt fanget i samme konsolideringsfase som de har blitt fanget i løpet av de siste dagene
  • Markedet har slitt med å opprettholde sin fremdrift ettersom trykket på kjøpesiden avtar
  • BTCs nåværende stabilitet er imidlertid ikke helt bearish, da det også indikerer at selgere ikke har noen seriøs støtte for øyeblikket
  • Hvor hele markedstrendene sannsynligvis avhenger av Bitcoin, som for tiden handler over et avgjørende nivå
  • En analytiker snakket om dette nivået i en nylig tweet, og forklarte at et forsvar av dette kan være alt som trengs for at det skal samles betydelig høyere

Bitcoin svever for tiden rundt $ 11,400, akkurat som det har vært de siste dagene og ukene.

Dens manglende momentum for sent har gjort lite for å gi noen betydelig innsikt i hvor det kan utvikle seg neste, med kjøpere og selgere som i stor grad når en blindgate som volatilitet og handelsvolum dykker.

Bulls har gjort noen få forsøk på å utløse skarpe bevegelser oppover, men hver og en har resultert i faste avslag som forårsaker vidtgående salg.

En analytiker bemerker nå at BTC fortsatt handler rett over et avgjørende nivå. Han bemerker at et forsvar på dette nivået kan bidra til å sende kryptoraketten høyere.

BITCOIN STRYGELSER FOR Å FÅ MOMENTUM SOM SELGER TRYKK RAMPER OPP

I skrivende stund handler Bitcoin marginalt ned til sin nåværende pris på $ 11.390. Dette er et hår nedenfor der det har handlet de siste dagene og ukene.

Bitcoin har beveget seg mot $ 11 600 ved flere anledninger de siste dagene, med selgere som utløser harde avslag hver gang dette nivået nærmer seg.

Inntil kjøpere kan få tilbake kontroll, er de tekniske utsiktene noe uklare og kan favorisere bjørner.

ANALYST: BTC BLIR OVER “CRUCIAL LEVEL” TROSS HOPPHANDEL

Den siste tiden av sidelengs handel har ikke vært nok til å presse Bitcoin under det som en analytiker beskriver som et „avgjørende nivå.“

Diagrammet han la frem viser at dette nivået eksisterer rundt $ 11 300, og diagrammet nedenfor indikerer at $ 12 000 vil være det neste logiske målet hvis dette fortsetter å holde seg sterkt.

“Bitcoin: Ganske standard fremdeles. Wicky struktur, men avgjørende nivå er fortsatt, ”sa han mens han pekte på diagrammet nedenfor.

Hvor hele markedstrendene neste vil sannsynligvis i stor grad avhenge av hvordan Bitcoin fortsetter å reagere på sin nedadgående støtte på $ 11,300, så vel som motstanden på oppsiden rundt $ 11,600.